A Wu-Bee Bulldogs
Adorable litte stars....

HOME       VELKOMMEN       OM OS       NYHEDER      VORES HUNDE       HVALPE       KONTAKT 

 
Vi bor i en villa i Brøndby. For os er vores hunde kære familiemedlemmer. Det er vigtigt for os at hundene har det godt, og vi gør meget for deres trivsel og sundhed. Selvom racen typisk er doven er det vigtigt for os at vores hunde holdes i god form både fysiske men også mentalt, og selvfølgelig at de får en god og næringsrig kost.
Vi er 4 i vores familie, vores to sønner Tim og Luca, min mand Holger og jeg selv Sascha. Jeg er vokset op med newfoundlands, mine forældre avlede under kennelnavnet Bjørnemosen. Hunde og hundesport har altid været en hel naturlig del af min opvækst og min hverdag. Jeg stillede op til min første officiele lydighedsprøve da jeg var 8 år og bestod, og har siden da vundet flere guldmedalier i lydighed. Ligeledes har jeg fra en ganske ung alder også kunne findes i udstillingsringen. Jeg udstillede ikke blot vores egne hunde, jeg viste også gerne andres hunde frem.
Efter jeg var flyttet hjemmefra gik der ikke mere end et år før min mand og jeg anskaffede os vores første hund. Valget faldt på en Rottweiler, og inden længe måtte jeg have drømmehunden gennem mange år en Old English Sheepdog. Vi brugt meget tid på træning af vores to hunde.
Så kom tiden hvor vores to børn kom til og vi måtte sande at der ikke var ligeså meget tid til hundetræning og pelspleje som der havde været. Derfor blev vi enige om at når vi en dag skulle have en anden hund, så skulle det være en korthåret race af mellemstørrelse (endelig ikke for lille) gerne robust og med et moderat behov for motion. Derfor det åbentlyse valg af Engelsk Bulldog. 
Da vi mistede vores ene hund begyndte vi at lede efter den helt rigtige Engelske Bulldog. Jeg havde hørt at der kunne være op til flere års ventetid på at få en bulldog med stambog (en hund uden stambog kan der ikke være tale om), og vi ville jo ikke bare have det første og det bedste. Af helt tilfældige årsager fik vi af vide at der muligvis kunne være en 1-årig tæve til salg hos kennel Arpege’s. Derfor kontaktede jeg Jytte og Jørgen, vi lavede en aftale om at vi skulle ned og se hende. Lige fra det øjeblik vi trådte ind af døren var vi solgt, hun tog os med storm Arpege’s Queen Ida, hun var bare den hund vi havde søgt. Ida kom med hjem i første omgang på prøve, men hun var kommet for at blive, dejligere hund findes ikke. Ida har siden fået et kuld hvalpe i Arpege’s navn, hvor fra vi har beholdt en tæve Arpege’s Twinkle twinkle little star (Tammi). Sådan startede vores liv med bulldogger.

Om os